Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα Goldenbath

01. Λίγα λόγια για εμάς

Η Golden Bath είναι μία νέα εταιρεία που συνδυάζει την πολυετή εμπειρία, την εξειδίκευση και τις νέες ιδέες σε έναν χώρο που εξελίσσεται διαρκώς και σκοπό έχει την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, προϊόντων και ολοκληρωμένων καινοτόμων λύσεων στον χώρο του design εξωτερικού και εσωτερικού χώρου και ειδικότερα σε οτιδήποτε αφορά στο μπάνιο, το δάπεδο, στην κουζίνα και στις ανακαινίσεις καθώς και σε ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Οι επαγγελματίες σύμβουλοί μας, οι αρχιτέκτονες μας και η στενή συνεργασία μας με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού και της Ελλάδας, μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε μια αξεπέραστη συλλογή προϊόντων ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη σας.

Με αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε, με δυναμισμό και πάθος για κάθε τι που σχεδιάζουμε και προσφέρουμε, διαρκή αναζήτηση για τον απόλυτο συνδυασμό καινοτομίας, λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής, και συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο μας, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μαζί και να σας βοηθήσουμε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες σας.

02. Η Έκθεση μας

Δείτε μερικά από τα προϊόντα που μπορείτε να δείτε από κοντά επισκεπτόμενοι την έκθεση μας

η έκθεση μας βρίσκεται στα Βριλήσσια επί της οδού Σισμανογλείου 19, η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από την λεωφόρο Πεντέλης στρίβεται αριστερά προς Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο. Στην έκθεση μας μπορείτε να σταθμεύσετε χωρίς καμία δυσκολία καθώς διαθέτουμε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για του πελάτες μας χωρητικότητας 5+ θέσεων

Είδη υγιεινής | Πλακάκια | Θέρμανση | Κουζίνα

03. Προϊόντα κορυφαίων οίκων

η Goldenbath έχει άμεση συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους ειδών υγιεινής, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

GSI Ceramica, LaTorre, Alice Ceramica, Hatria, Gessi, Ideal Standard, Scarabeo, Carron Phoenix, Devon, Carron Barhrooms, Apell, Zebis, F.lli Frattini, Savvopoulos S.A, Bugnatese, Geberit.

Είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία ονόματα στον κλάδο, και η Goldenbath σας τα προσφέρει με τις ανταγωνιστικότερες τιμές τις αγοράς.