Γιατί εμάς

Η Golden Bath κερδίζει με υπερηφάνεια την αφοσίωση του αγοραστικού κοινού, ενώ η ειδικά καταρτισμένη ομάδα μας βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας, από τις 9:00 ως τις 17:00 Δευτέρα – Τετάρτη και από τις 09:00 ως τις 20:00 Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή και Σάββατο 09:00 – 15:00 για να σας χαρίσει την πιο απολαυστική αγοραστική εμπειρία.

Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα και ποιοτικά προϊόντα που όμοια της δε θα βρείτε πουθενά στην Ελλάδα. Σας προκαλούμε, ελέγξτε μας! Πλήθος κωδικών, αμέτρητες επιλογές και άμεση διαθεσιμότητα χιλιάδων προϊόντων. Φροντίζουμε να μην τελειώνουν ποτέ οι επιλογές σας. Να μην σας περιορίζουμε μόνο σε “αυτά που έχουμε στη βιτρίνα”, αλλά να διαλέγετε πραγματικά αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς – για τη χρήση που θέλετε να κάνετε, για το πορτοφόλι σας, για το γούστο σας.

Εξασφαλίζουμε πρώτοι τα νέα προϊόντα, για να μπορείτε να τα δείτε κι εσείς πρώτοι. Έχουμε διαθεσιμότητα γιατί φροντίζουμε να κάνουμε καθημερινό έλεγχο σε όλα μας τα online προϊόντα. Μόνο έτσι καταφέρνουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Για εσάς!

Αγοράζοντας από τη Golden Bath Προϊόντα μπορείτε να είστε σίγουροι πως ότι αγοράσετε πληροί τα απαιτούμενα κριτήρια ασφάλειας και τα πιστοποιητικά. Έχει μεγάλη σημασία! δείτε μερικά από τα προϊόντα μας και σίγουρα θα διαπιστώσετε πως σχεδόν όλα μας τα ήδη περιλαμβάνουν εργοστασιακά έγγραφα όπως “οδηγίες χρήσης, τεχνικά σχέδια, πιστοποιητικά προϊόντος και πολλά άλλα χαρακτηριστικά” τα οποία θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ψάχνετε και όπως το θέλετε!

Διαθέτουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας με αποδεδειγμένη προέλευση, γρήγορη παράδοση, εγγύηση αγοράς, άπλετη πληροφορία και συνεχείς υποστηρικτικές υπηρεσίες. Είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και δεν το κρύβουμε!

Προσφέρουμε υπηρεσίες, που μας χαρακτηρίζουν «κορυφαίους» στο είδος μας. Δεν είναι τυχαίο πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των πελατών μας δηλώνει πως «…θα μας πρότεινε 100% σε φίλους και γνωστούς…»! Δουλειά της ομάδας μας είναι να εξασφαλίσουμε τις συναλλαγές σας με εχεμύθεια και αμεσότητα, ώστε να έχετε στα χέρια σας, όσο πιο γρήγορα γίνεται την δική σας παραγγελία. Για αυτό εφαρμόζουμε αυστηρή πολιτική παράδοσης μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, εγγύηση προϊόντος, πολιτική DOA (Dead on Arrival) και συνεχή παρακολούθηση της παραγγελίας σας (Αναζήτηση Παραγελλίας).

Στο κορυφαίο e-shop της Golden Bath, μπορείτε να βρείτε είδη υγιεινής, είδη θέρμανσης, πλακάκια, είδη για την κουζίνα κ.α

Αλλά αρκετά με εμάς… Ώρα να επικεντρωθούμε σε εσάς! Μην κάθεστε, εξερευνήστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μη διστάσετε στιγμή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Περιμένουμε να σας ακούσουμε!