Η Golden Bath επιμερίζεται το κόστος των μεταφορικών και σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε τις online παραγγελίες σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος αποστολής η εντελώς δωρεάν για συγκεκριμένα ποσά ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Προσθέσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών και στην συνέχεια να επιλέξετε “ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΛΑΘΙΟΥ” η “ΤΑΜΕΙΟ” εισάγετε την διεύθυνση σας και ανάλογα λοιπόν με τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και την περιοχή θα σας εμφανιστούν και οι διαθέσιμες επιλογές αποστολής με αυτόματο υπολογισμό.

Ποιο συγκεκριμένα η Golden Bath διαθέτει τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας ανάλογα με την περιοχή η τον νομό.

⇒ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

→ Παραλαβή από κατάστημα
→ Δωρεάν Αποστολή (για online αγορές άνω των 100€ και εως 70kg (Κιλά)
→ Με Πρακτορείο (για ογκώδη προϊόντα) δωρεάν άνω των 100€ και εως 70kg (Κιλά)
→ ΕΛΤΑ (Πόρτα-Πόρτα) για μικροδέματα πχ μπαταρία κουζίνας/μπάνιου) δωρεάν άνω των 100€ και εως 15kg (Κιλά)

⇒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

→ Δωρεάν έως πρακτορείο Αθηνών (για αγορές άνω των 100€ και εως 70kg (Κιλά)
→ Με χρέωση έως το πρακτορείο Αθηνών: οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα στο “ΚΑΛΑΘΙ/ΤΑΜΕΙΟ”
→ Με χρέωση έως τον προορισμό σας: οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα στο “ΚΑΛΑΘΙ/ΤΑΜΕΙΟ” (αφορά την παράδοση της παραγγελίας έως το πρακτορείο της περιοχής σας)

› Για την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον αντίστοιχο πράκτορα που θα σας γνωστοποιήσουμε μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στο εκάστοτε πρακτορείο.

› Σε κάθε άλλη περίπτωση η Golden Bath μπορεί να παραδώσει τα προϊόντα της παραγγελίας σας σε ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ της δικής σας επιλογής, για να μπορέσουμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε πρακτορείο της δικής σας επιλογής επιλέξτε μία από της παρακάτω επιλογές.

→ Δωρεάν έως πρακτορείο Αθηνών (για αγορές άνω των 100€ και εως 70kg (Κιλά)

→ Με χρέωση έως το πρακτορείο Αθηνών: για αγορές κάτω των 100€: οι χρεώσεις υπολογίζονται αυτόματα στο “ΚΑΛΑΘΙ/ΤΑΜΕΙΟ”

    και στην συνέχεια γνωστοποιήστε μας στο πεδίο “Σημειώσεις παραγγελίας” το πρακτορείο που επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας.

⇒ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τα προϊόντα που έχουν την ένδειξη »Παράδοση σε 1 – 3 ημέρες», δύναται να παραδοθούν σε διάστημα 1-5 ημερολογιακών ημερών, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα των προϊόντων, καθώς και την ιδιαιτερότητα του μέρους αποστολής και αφορά το διάστημα από την ημερομηνία που θα φτάσει το προϊόν στην έδρα μας.

Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά προσέγγιση και ενδεικτικός, αφορά αποκλειστικά εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και δύναται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρία Golden Bath, δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές καθυστερήσεις στην παράδοση παραγγελιών που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της εταιρίας ή αφορούν περιπτώσεις ανωτέρας βίας, για παράδειγμα ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.α.