Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα στην ανακαίνιση σας.

Μια ειδικά σχεδιασμένη υπηρεσία της «Golden Bath» που απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες. Στα πλαίσια αυτής της υπηρεσίας, μπορούμε να αναλάβουμε, στον συμφωνημένο προϋπολογισμό, την πλήρη ανακαίνιση του κτηρίου απελευθερώνοντας σας από την ανάγκη να επιβλέψετε τεχνικά συνεργεία.

Με την εμπειρία του προσωπικού της εταιρίας μας αλλά και την υψηλή εξειδίκευσή μας επιταχύνεται ο χρόνος παράδοσης του έργου και παράλληλα εξοικονομείτε χρόνο, αφού έρχεστε σε επαφή μόνο με τον αντιπρόσωπό μας.

Ανακαίνιση Κατοικίας

Η ανάγκη ανανέωσης του χώρου της κατοικίας μας παρουσιάζεται κάποιες φορές επιτακτική, για να αντιμετωπιστούν συσσωρευμένα τεχνικά προβλήματα ή για την σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας. Είτε πρόκειται για την συνολική αναδιαμόρφωση του σπιτιού σας, είτε για παρέμβαση στην υφιστάμενη διαρρύθμιση του χώρου σας με έξυπνες ιδέες ορθότερης διαχείρισής του, στο κέντρο του σκεπτικού της ομάδας της Golden Bath παραμένει η πλήρης εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου, με γνώμονες την άψογη λειτουργικότητα και τη μοντέρνα αισθητική, που στοχεύουν στην κάλυψη των σύγχρονων αναγκών. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα ικανό να επηρεάσει θετικά την άνεση και τη διάθεσή σας.
Ανακαινίσεις
Ανακαινίσεις

Ανακαίνιση Επαγγελματικού Χώρου

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη λειτουργικότητα ενός επαγγελματικού χώρου, διαδραματίζει η σωστή διαρρύθμισή του, προκειμένου να ανταποκρίνεται στο έπακρο στο χαρακτήρα, τις προοπτικές εξέλιξης της επιχείρησής σας και στις ανάγκες των συνεργατών σας. Εφόσον κατανοήσουμε την καθημερινή χρήση του χώρου σας, και αφού μελετήσουμε το σύνολο και τα επί μέρους στοιχεία της δομής και του τρόπου κατασκευής του, αποτυπώνουμε και σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας για την αναδιαρρύθμιση και ανακατασκευή του.

Φωτορεαλισμός – (3D) απεικόνιση

Ανακαινίσεις

Μια από τις υπηρεσίας που παρέχουμε, η οποία μπορεί να είναι ενσωματωμένη στο πακέτο της ανακαίνισης ή μπορείτε ακόμα και να την επιλέξετε μεμονωμένα, είναι ο φωτορεαλισμός.

Αποτελεί μια από τις καλύτερες μεθόδους παρουσίασης μιας ανακαίνισης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, πριν από την αποπεράτωσή της, ουσιαστικά είναι μια τρισδιάστατη αναπαράσταση μιας κατοικίας ή ενός επαγγελματικού χώρου, η οποία, “αποτυπώνει” πιστά τον χώρο, έτσι όπως ακριβώς θα είναι μετά τις εργασίες ανακαίνισης αλλά και όλες τις ενδιάμεσες αλλαγές.

Με τον τρόπο αυτό, προσδιορίζουμε κάθε λεπτομέρεια του έργου, προσφέροντας στο πελάτη τη μέγιστη δυνατή πληροφορία με μεγάλη ακρίβεια έτσι ώστε να μπορεί να αντιληφθεί πλήρως, πως θα είναι διαμορφωμένο κάθε τετραγωνικό μέτρο του χώρου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας συζητήσουμε από κοντά την όλη διαδικασία και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως στο τέλος, θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με την Golden Bath.

Και θα σας απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με την ανακαίνιση του χώρου σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αναζήτηση Παραγγελίας

Σισμανογλείου 19, Βριλήσσια
Τ.Κ.: 15235, Αττική

Αναζήτηση Παραγγελίας

Τηλ: 210 80 37 697
Φαξ: 211 18 27 303